THE SMART TRICK OF عسل روی پوست THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of عسل روی پوست That No One is Discussing

The smart Trick of عسل روی پوست That No One is Discussing

Blog Article

آنتی اکسیدان ها به عنوان مواد ضد پیری و محافظ از بیماری های مزمن شناخته می شوند.

بیشتر کالری موجود در عسل از فروکتوز است، عسل باعث افزایش وزن نمی‌شود[۶۴] و فروکتوز به‌خودی خود عامل مستقلی برای افزایش وزن نیست.

۴ سایر کاربردهای درمانی ۱۰ مضرات احتمالی مصرف عسل تغییر وضعیت زیربخش‌های مضرات احتمالی مصرف عسل ۱۰.۱ مضرات ناشی از آلرژی ۱۰.۲ مضرات ناشی از مصرف زیاد ۱۰.۳ مضرات ناشی از باکتری‌های عسل ۱۱ عسل در ادیان تغییر وضعیت زیربخش‌های عسل در ادیان ۱۱.۱ عسل در اسلام ۱۱.۲ عسل در یهودیت و مسیحیت ۱۲ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات عسل

برای استفاده از عسل به عنوان درمان عفونت لثه، می توانید به این ترتیب عمل کنید:

رفلاکس معده یا ترش کردن نیز یکی دیگر از مشکلات شایع معده است.

مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

در زیر چهار طریقه‌ی مصرف عسل که بیشترین بازدهی را برای ورزشکاران دارد آورده شده است.

پرولین: پرولین یک آمینو اسید است که در گرده گیاهان وجود دارد و وجود آن در عسل نشان‌دهنده این است که زنبور از گل تغذیه کرده است.

در این مطلب قصد داریم تا با نگاهی واقع‌بینانه و علمی، به بررسی جامع عسل طبیعی و خواص عسل بپردازیم تا شاید به شما برای مصرف موثرتر خواص عسل و بجای آن کمک کند و از انتظارات عجیب و غریب از این ماده کاسته شود.

اغلب میکروب‌ها در عسل رشد نمی‌کنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمی‌شود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.

به طور کلی بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها تشکیل می‌دهند و مابقی آن را آب، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها شامل می‌شود.

در این نوع تقلب چیزی را تولید می‌کنند که از نظر ظاهری شبیه به عسل است ولی کاملاً مصنوعی است و هیچ زنبور عسلی در تهیه آن دخالت نداشته‌است!

مصرف معتدل عسل به بهبود مؤلفه های سلامتی قلبی مانند کاهش فشار خون و کلسترول خونی کمک می کند و می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده‌افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را به‌عنوان «روز جهانی زنبور» نام‌گذاری کرده‌است.[۱۳]

Report this page